середу, 27 січня 2016 р.

Загальні відомості.


Моє педагогічне кредо: 

 "Постійно навчатись та розвиватись, не стояти на місці, ділитись педагогічним досвідом з усіма і з кожним. Бачити, допомогати, розвивати".

Моє педагогічне правило: 

"Упевненість. Переконливість. Шанобливість. Врівноваженість. Успішність".


Я, Корнієнко Ольга Анатоліївна, 20.04.1975 року народження.

Освіта: вища, ХДПУ ім. Г.С.Сковороди, спеціальність "Дошкільне виховання".

Педагогічний стаж - 21 рік.

Кваліфікаційна категорія  - вища.


Мої досягнення:


2010 - I місце у районному конкурсі "Вихователь року 2010" у номінації "Здорова дитина-здорова нація".

2010 - участь у міському професійному конкурсі "Вихователь року 2010".

2010 - нагороджена Грамотою Управління освіти Київської районної у місті Харкові районної ради.

2010 - нагороджена почесною Грамотою Управління освіти Харківської міської ради.

2010 - нагороджена Грамотою Управління освіти Київської районної у місті Харкові районної ради за оригінальність, творчий пошук, теоретичну і практичну цінність матеріалів представлених на районному вернісажі педагогічних ідей.

2011 - стаття у збірці "Майстерня гуманності" "Роль казок для всебічного гармонійного розвитку дітей".

2012 - нагороджена дипломом Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради" за оригінальність, творчий пошук, теоретичну і практичну цінність матеріалів представлених на районній виставці-презентації педагогічних ідей.

2014 - нагороджена дипломом Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради" за оригінальність, творчий пошук, теоретичну і практичну цінність матеріалів представлених на районній виставці-презентації педагогічних ідей та технологій.

1 коментар :

  1. Доброго дня!
    Є декілька недоліків на головній сторінці Вашого блогу, тому прошу Вас у майбутньому хоча б один разочок перечитувати те, що Ви пишете. (далі головної сторінки читати не має бажання вже):
    1. У привітанні відсутня кома після "Рада Вас вітати..."
    2. У Вашому "педагогічному правилі" є щось неправильне, а саме: "Шанобливість". Може це я не знаю що то таке, поясніть, будь ласка.
    3. ? "нагороджена Грамотою Управління освіти Київської районної у місті Харкові районної ради." Та й далі... Чи це лишень незрозуміло тим, хто не є вихователем?
    4. (2012 - нагороджена дипломом Управління освіти адміністрації Київського району Харківської міської ради" за оригінальність) - навмисно заніс у дужки. Не зрозуміло де другі/перші лапки... Те ж саме (бачу що лишень скопійовано) у 2014р.
    5. Масштаб Вашої сторінки блогу можна було б зробити трохи меншим, щоб не доводилось прокручувати вправо/вліво та доверху/донизу.

    Висновок: навіщо робити "аби як", якщо краще не робити зовсім.

    ВідповістиВидалити